De aan-uit knop van mijn vriend iPhone 6 was helaas kapot gegaan. Ik was hard op zoek naar een iPhone reparatie Den Haag. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Europa Telecom. Naast de telefoon van mijn vriend had helaas ook mijn eigen telefoon schade opgelopen. Voordat we langs de vestiging gingen zochten we beide reparaties op de website op. Hierdoor waren we er zeker van dat Europa Telecom onze telefoons kon repareren.

 

iPhone XR luidspreker kapot

De luidspreker van mijn iPhone XR deed het niet meer. Zoals eerder verteld ben ik samen met mijn vriend langs de vestiging van Europa Telecom gegaan. Onze telefoons werden direct gerepareerd door de professionele medewerkers. Binnen no-time konden wij onze reparaties afrekenen en met een gemaakte telefoon naar buiten. Er is niks meer van de schade terug te zien aan onze telefoons. Voor een iPhone reparatie Den Haag is Europa Telecom een heel erg goed bedrijf.

Service van Europa Telecom

De service van het bedrijf Europa Telecom is zeer professioneel. Uw telefoon wordt snel en zorgvuldig gerepareerd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden als u een apparaat met schade thuis heeft liggen. Voor uw iPhone reparatie Den Haag ga langs de vestiging of bekijk de website.