Uw telefoon laten repareren of een telefoon kopen? Dat doet u bij telefoonzaak DelftTelefoonzaak delft

Ik heb ongeveer een half jaar geleden een nieuwe telefoon gekocht bij telefoonzaak Delft. Normaal gesproken doe ik dit het liefst bij winkels als bcc, mediamarkt of bol.com. Echter had ik mijn telefoon al een aantal keer laten repareren bij de telefoonzaak Delft. Ik vond dit een een prettige telefoonwinkel. Het personeel was erg klantvriendelijk, de reparatie was altijd snel, de telefoon had garantie en de telefoon werd na reparatie schoongemaakt. Ze doen dus veel moeite om u te helpen met het repareren van uw telefoon. Dit is precies de reden waarom ik mijn telefoon heb gekocht bij de telefoonzaak Delft. Ik heb de service als zeer prettig ervaren dus gun ik ze de omzet. Ik kwam binnen en heb bij het personeel mijn wensen kenbaar gemaakt. Er werd aan de hand daarvan een selectie gemaakt van telefoons. Hierdoor werd de keuze makkelijker. Ik heb de samsung galaxy s6 edge gekozen. Ik kreeg netjes een bonnetje mee, ik heb namelijk een eigen bedrijf dus ik kan de btw van de telefoon terugvragen.

Of ik de telefoonzaak Delft aan u zou adviseren?

Jazeker! Het personeel is heel vriendelijk en werkt hard om u te helpen. Behalve dat ik het ze gun verdienen ze het ook door alle inzet en de goede service! Mocht u dus een telefoon willen repareren of een telefoon willen kopen zou ik de telefoonzaak Delft aanraden! U kunt er altijd langsgaan of voor meer informatie kijken op http://telgefixt.nl/.