Tablet reparatie Arnhem

Tablet reparatie Arnhem of omgeving? Dat is mogelijk bij DailyPhone. Ons bedrijf DailyPhone is een bedrijf dat zich specialiseert in het repareren van tablet/telefoons, ons filiaal bevindt zich in Steenstraat 66, 6828 CN Arnhem. Als u last heeft van een vast lopende telefoon/tablet of last heeft van een kapotte beeldscherm dan kunt u zo spoedig mogelijk terecht komen in een van onze filialen. Wij zullen ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen en met een glimlach onze winkel uitloopt. De soorten merken waarbij u bij ons terecht kunt komen zijn o.a : Apple, Samsung, Huawei, Oneplus, Wiko, Sony, LG, Nokia, Oppo en HTC. Als uw product niet in onze lijst staat dan kunt u alsnog langs komen en zullen wij kijken wat we voor u kunnen doen. Om een afspraak te maken kunt u terecht bij de online website www.dailyphone.nl/afspraak-maken/ hier kunt u uw afpraak aanvragen.  

DailyPhonetablet reparatie arnhem

Wat Daily phone onderscheidt van andere reparatiebedrijven is dat transparantie tegenover onze klanten een grote rol speelt in ons bedrijf, wat wij hiermee bedoelen is dat u live kunt toekijken hoe wij uw product repareren. Terwijl de reparatie zich plaats vindt kunt u in onze kantine genieten van onze huisgemaakte chocolate chip cookies met een lekkere warme kopje koffie/thee van het huis.

Naast onze reparatie service kunt u ook terecht in ons filiaal voor onze verkoop van een groot variatie aan telefoonhoesjes, gadgets, oordopjes en opladers. De producten die wij aanbieden zullen ervoor zorgen dat uw telefoon in optimaal gebruik is en blijft.

Als u nog enige vragen/problemen heeft dan kunt u ons te allen tijde bereiken op ons telefoonnummer, tel: 026-4451075, of via de mail : dailyphone66@gmail.com