Mijn vriendin heeft een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor er een barst in haar iPhone was gekomen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar iPhone reparatie Den Bosch. Zodat we een goede telefoon zaak bij ons in de buurt zouden vinden. 

Erg veel telefoonzaken in de buurt van Den Bosch

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie DEn Bosch kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Fixzone. De website van deze zaak is zeer goed en bevat zeer veel handige informatie. Op de website is namelijk erg veel informatie over het bedrijf te vinden dat ons beide erg aanpak.  

iphone reparatie den Bosch

Deskundige monteurs bij Fixzone

We werden in de winkel erg vriendelijk ontvangen door een van de deskundige monteurs. Het scherm van de iPhone van mijn vriendin werd erg snel en voor een voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Fixzone.